Υπηρεσίες Έντυπης Προβολής

Υπηρεσίες Σχεδίασης

Αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε για εσάς το Logo και οτιδήποτε άλλο αποτελεί μέρος της Εταιρικής σας ταυτότητας (όπως κάρτες, φυλλάδια σημαίες, πανό, κλπ). Παραδίδουμε "κλειστά" αρχεία μορφής .pdf / jpeg / png σε υψηλή ανάλυση 300dpi ή και μεγαλύτερη.

Διαφημιστικά Δώρα

Είτε για τους συνεργάτες σας, είτε για τους πελάτες σας μπορούμε να σας παραδώσουμε ορισμένα από τα πιο δημοφιλή διαφημιστικά δώρα, όπως στυλό, καπέλα, μπλουζάκια, κούπες, μαγνητάκια κ.α στο μέγεθος και με το σχέδιο που θέλετε!

Επαγγελματικές Κάρτες / Κάρτες Μελών

Εκτός από την σχεδίαση αναλαμβάνουμε να σας παραδώσουμε έτοιμες εκτυπωμένες τις κάρτες που θα μας ζητήσετε σε μεγάλη ποικιλία ειδών και πάχους χαρτιού και τεχνοτροπίας. Αναλαμβάνουμε επίσης και πλαστικές κάρτες Μελών αριθμημένες με/χωρίς Barcode.

Σημαίες / Roll up Stands / Πανό

Ολοκληρωμένα Σετ Σημαίας για το πεζοδρόμιο ή την παραλία σε διάφορα ύψη, εξαιρετικής ποιότητας καθώς και επαγγελματικά Stands ή πανό μεγάλων μεγεθών για γήπεδα ή εκθέσεις από υψηλής αντοχής μουσαμά με ή χωρίς μεταλλικούς κρίκους. Ζητήστε το και το 'χουμε!

Ενημερωτικά Φυλλάδια

Μετά την έγκριση της μακέτας του νέου σας φυλλαδίου, το μόνο που απομένει είναι να το πιάσετε στα χέρια σας έτοιμο, εκτυπωμένο και διπλωμένο. Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες Courier σας τα παραδίδουμε ΔΩΡΕΑΝ*, όπου και αν βρίσκεστε (παραδίδουμε όπου υπάρχει διαθέσιμη εταιρία courier). *εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

Αυτοκόλλητα, 3D Γράμματα & Πινακίδες

Σε συνεργασία με εξειδικευμένο συνεργείο κατασκευής και τοποθέτησης πινακίδων αναλαμβάνουμε για εσάς την σχεδίαση και παράδοση φωτεινών/ή μη εξωτερικών/εσωτερικών πινακίδων καθώς και αυτοκόλλητα κάθε μεγέθους (από κάθε είδους & μεγέθους ετικέτες μέχρι μεγάλου μεγέθους αυτοκόλλητα βιτρινών ή εντυπωσιακά 3D αυτοκόλλητα σμάλτου).

Υπηρεσίες Ψηφιακής Προβολής

Banners για E-Shop

Εσείς πως ντύνετε την Ψηφιακή Βιτρίνα της επιχείρησής σας; Δημιουργούμε για εσάς καλαίσθητα Εποχικά, Ψηφιακά Banner υψηλής ανάλυσης για να "ντύσετε" κατάλληλα την Ψηφιακή σας Βιτρίνα ή τις Σελίδες σας στα Κοινωνικά Δίκτυα. Επεξεργαζόμαστε φωτογραφίσεις για e-shop, ώστε οι εικόνες να είναι έτοιμες για το site σας.

Social Media περιεχόμενο

Εσείς έχετε ανοίξει το δικό σας παράθυρο επικοινωνίας με τον κόσμο; Σας βοηθάμε να αναπτύξετε τα δικά σας Επαγγελματικά Προφίλ στα κυριότερα Κοινωνικά Δίκτυα (Facebook, Instagram, Twitter, TikTok) ώστε να ξεκινήσετε τις δικές σας διαφημίσεις. Είμαστε πάντα δίπλα σας για την δημιουργία χρήσιμου, επαγγελματικού και καλαίσθητου περιεχομένου για τα Social Media που διατηρείτε.

Διαδικτυακή Προβολή

Διαχειριζόμαστε έναν από τους πιο Καινοτόμους Επαγγελματικούς Οδηγούς της Ελλάδας (TOPIKESAGORES.GR) του μεγαλύτερου ενημερωτικού Portal για την Τοπική Αυτοδιοίκηση (ΔΗΜΟΙ.GR), προσφέροντας την πιο Σύγχρονη και ταυτόχρονα 100% mobile friendly Διαδικτυακή Προβολή στους Τοπικούς Επιχειρηματίες όλης της χώρας! Ρωτήστε μας για περισσότερα...