Υπηρεσίες Έντυπης Προβολής

(Printed Solutions)

Υπηρεσίες Σχεδίασης

Αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε για εσάς το Logo και οτιδήποτε άλλο αποτελεί μέρος της Εταιρικής σας ταυτότητας (όπως κάρτες, φυλλάδια σημαίες, πανό, κλπ). Παραδίδουμε "κλειστά" αρχεία μορφής .pdf / jpeg / png σε υψηλή ανάλυση 300dpi ή και μεγαλύτερη.

Διαφημιστικά Δώρα

Είτε για τους συνεργάτες σας, είτε για τους πελάτες σας μπορούμε να σας παραδώσουμε ορισμένα από τα πιο δημοφιλή διαφημιστικά δώρα, όπως στυλό, καπέλα, μπλουζάκια, κούπες, μαγνητάκια κ.α στο μέγεθος και με το σχέδιο που θέλετε!

Επαγγελματικές Κάρτες / Κάρτες Μελών

Εκτός από την σχεδίαση αναλαμβάνουμε να σας παραδώσουμε έτοιμες εκτυπωμένες τις κάρτες που θα μας ζητήσετε σε μεγάλη ποικιλία ειδών και πάχους χαρτιού και τεχνοτροπίας. Αναλαμβάνουμε επίσης και πλαστικές κάρτες Μελών αριθμημένες με/χωρίς Barcode.

Σημαίες / Roll up Stands / Πανό

Ολοκληρωμένα Σετ Σημαίας για το πεζοδρόμιο ή την παραλία σε διάφορα ύψη, εξαιρετικής ποιότητας καθώς και επαγγελματικά Stands ή πανό μεγάλων μεγεθών για γήπεδα ή εκθέσεις από υψηλής αντοχής μουσαμά με ή χωρίς μεταλλικούς κρίκους. Ζητήστε το και το 'χουμε!

Ενημερωτικά Φυλλάδια

Μετά την έγκριση της μακέτας του νέου σας φυλλαδίου, το μόνο που απομένει είναι να το πιάσετε στα χέρια σας έτοιμο, εκτυπωμένο και διπλωμένο. Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες Courier σας τα παραδίδουμε ΔΩΡΕΑΝ*, όπου και αν βρίσκεστε (παραδίδουμε όπου υπάρχει διαθέσιμη εταιρία courier). *εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

Αυτοκόλλητα, 3D Γράμματα & Πινακίδες

Σε συνεργασία με εξειδικευμένο συνεργείο κατασκευής και τοποθέτησης πινακίδων αναλαμβάνουμε για εσάς την σχεδίαση και παράδοση φωτεινών/ή μη εξωτερικών/εσωτερικών πινακίδων καθώς και αυτοκόλλητα κάθε μεγέθους (από κάθε είδους & μεγέθους ετικέτες μέχρι μεγάλου μεγέθους αυτοκόλλητα βιτρινών ή εντυπωσιακά 3D αυτοκόλλητα σμάλτου).

Υπηρεσίες Ψηφιακής Προβολής

(Digital Promotion)

Banners για E-Shop

Εσείς πως ντύνετε την Ψηφιακή Βιτρίνα της επιχείρησής σας; Δημιουργούμε για εσάς καλαίσθητα Εποχικά, Ψηφιακά Banner υψηλής ανάλυσης για να "ντύσετε" κατάλληλα την Ψηφιακή σας Βιτρίνα ή τις Σελίδες σας στα Κοινωνικά Δίκτυα. Επεξεργαζόμαστε φωτογραφίσεις για e-shop, ώστε οι εικόνες να είναι έτοιμες για το site σας.

Social Media περιεχόμενο

Εσείς έχετε ανοίξει το δικό σας παράθυρο επικοινωνίας με τον κόσμο; Σας βοηθάμε να αναπτύξετε τα δικά σας Επαγγελματικά Προφίλ στα κυριότερα Κοινωνικά Δίκτυα (Facebook, Instagram, Twitter, TikTok) ώστε να ξεκινήσετε τις δικές σας διαφημίσεις. Είμαστε πάντα δίπλα σας για την δημιουργία χρήσιμου, επαγγελματικού και καλαίσθητου περιεχομένου για τα Social Media που διατηρείτε.

Διαδικτυακή Προβολή

Διαχειριζόμαστε έναν από τους πιο Καινοτόμους Επαγγελματικούς Οδηγούς της Ελλάδας (TOPIKESAGORES.GR) του μεγαλύτερου ενημερωτικού Portal για την Τοπική Αυτοδιοίκηση (ΔΗΜΟΙ.GR), προσφέροντας την πιο Σύγχρονη και ταυτόχρονα 100% mobile friendly Διαδικτυακή Προβολή στους Τοπικούς Επιχειρηματίες όλης της χώρας! Ρωτήστε μας για περισσότερα...

Υπηρεσίες Συσκευασίας & Προώθησης

(Packaging & Standing Solutions)

Soft Boxes (εύκαμπτα)

Μαλακές και εύκαμπτες συσκευασίες (με ή χωρίς χερούλι) από λεπτό χαρτόνι για προϊόντα ελαφριά που αξίζουν μια ξεχωριστή συσκευασία είτε για το ράφι, είτε κατά την παράδοση στον πελάτη στο ταμείο. Ελάχιστη παραγγελία 500 τεμάχια. Παραδίδονται διπλωμένα (flat).

Rigid Boxes (στητά)

Σκληρά κουτιά, με διάφορους τρόπους κλεισίματος για μεγαλύτερη προστασία του προϊόντος. Ιδανικά για Gift Boxes για νέες συνεργασίες και εποχικά δώρα. Ελάχιστη παραγγελία 100 τεμάχια. Παραδίδονται συναρμολογημένα.

Customised Boxes (εξατομικευμένα)

100% εξατομικευμένες συσκευασίες για ξεχωριστές περιστάσεις, από ανθεκτικό χαρτί ontule ή ξύλο με ειδικές, εσωτερικές βάσεις (σχάρες) για να φιλοξενήσουν πολύτιμα προϊόντα (ακριβά κρασιά, εύθραυστα χειροτεχνήματα, ευαίσθητα προϊόντα κ.α). Παραδίδονται συναρμολογημένα.

Desk Stands (πάγκου)

Ευέλικτα stand από χαρτί ή ξύλο με εκτύπωση της αρεσκείας σας, για δειγματοποίηση των προϊόντων σας μέσω εξωτερικών συνεργατών. Ελάχιστη παραγγελία 50 τεμάχια. Παραδίδονται με εύκολες οδηγίες συναρμολόγησης.

Floor Stands (δαπέδου)

Εντυπωσιακά stand από χαρτί ή ξύλο με εκτύπωση της αρεσκείας σας, ειδικά σχεδιασμένα για τα προϊόντα σας, με δυνατότητα επαρκούς χωρητικότητας εμπορεύματος. Ιδανική επιλογή για supermarkets, φαρμακεία κλπ. Ελάχιστη παραγγελία 50 τεμάχια. Παραδίδονται με αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης.

Δείκτες ραφιού

Οικονομική λύση για ανάδειξη των προϊόντων σας στα ράφια της επιχείρησής σας ή των συνεργατών σας. Εύκαμπτο χαρτόνι ή plexiglass με εκτύπωση της επιλογής σας και ταινία διπλής όψης για εύκολη τοποθέτηση. Ελάχιστη παραγγελία 100 τεμάχια.