Δείγματα Δουλειάς

Με εξειδικευμένες σπουδές στο Digital Marketing του Πανεπιστημίου Αθηνών και χρησιμοποιώντας τα σημαντικότερα σχεδιαστικά προγράμματα, πάντα με απεριόριστη αγάπη και μεράκι για σύγχρονες, έντυπες και ψηφιακές δημιουργίες, κάθε μας έργο το αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά και με σεβασμό στις επιθυμίες και ανάγκες του πελάτη μας. Από το 2009 δημιουργούμε καινοτόμες προτάσεις και Projects για Επιχειρήσεις, Ελεύθερους Επιχειρηματίες, Δήμους και Οργανισμούς. Μέσω των εργαλείων που μας προσφέρει η Τεχνολογία σήμερα, έχουμε την δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιοδήποτε Σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε! Δείτε ορισμένα μόνο από τα δείγματα δουλειάς μας.

 

 Οφέλη Πιστότητας Πελατών

Loyalty Club Benefits

Στην Digital360 μας αρέσει να ανταποδίδουμε την αγάπη των πελατών που μας εμπιστεύονται, ειδικά όταν το κάνουν για 1η φορά! Εάν έχετε Επιχείρηση ή είστε Ελεύθερος Επαγγελματίας, για την 1η σας παραγγελία έντυπης Προβολής, καθαρής αξίας άνω των 200€, σας κάνουμε ΔΩΡΟ μία πλήρη Διαδικτυακή Προβολή για 1 χρόνο! Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.


 

  • Δωρεάν μεταφορικά πανελλαδικά (εξαιρούνται δυσπρόσιτες περιοχές & απομακρυσμένα νησιά.. Ισχύει για συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων και μόνο στην περίπτωση προεξόφλησης)
  • Δωρεάν μια Πλήρης Διαδικτυακή Προβολή για 1 χρόνο, στην 1η έντυπη παραγγελία άνω των 200€
  • Έκπτωση -20% για έγκαιρη ανανέωση συνδρομής Διαδικτυακής Φιλοξενίας στο TOPIKESAGORES.GR
  • Ειδικές Τιμές σε Συλλόγους & Δήμους
  • Ειδικές τιμές σε μεγάλες παραγγελίες
  • Δωρεάν Tips μέσω Newsletters